lördag 29 januari 2011

filmning



Då var det dags att göra lite nya filmer igen. Har spenderat hela dagen med att filma den nya serien filmer. Det ska bli 10 någorlunda sammanhängande filmer totalt.
På bilden ser ni resultatet av min ypperliga sminkning. Rätt nöjd för att vara första gången faktiskt.
Eller vad tycker ni?

söndag 23 januari 2011

Jens Spektatuklära Dokumentärmaraton 2011 - Filmen!



En liten film om hur det Spektatuklära Dokumentärmaratonet var. Halva känslan försvinner ju när man ser detta, man måste ha varit där för att få den riktiga upplevelsen så att säga.

Jens Spektatuklära Dokumentärmaraton 2011!



Igår (Lördag) hände det kanske inte fullt så omtalade "Jens spektatuklära dokumentärmaraton 2011!". 24 timmar oavbrutet tittande på dokumentärfilmer. Det blev ett riktigt höjdar-event tycker jag. Dock så sov de flesta mer eller mindre och några mindre erfarna lirare stack hem...
Kanske laddar upp en video eller lite bilder från det nån dag men jag har varit vaken i typ 40 timmar nu så det är nog dags att lägga mig tror jag.

fredag 21 januari 2011

Jantelagen

kort och halvdan film vi gjorde i skolan ^^

tisdag 18 januari 2011

super mario



Ritade en bild på super mario. Kom gärna med lite konstruktiv kritik :)

söndag 9 januari 2011

självporträtt




Jag kom på att jag inte laddat upp så mycket jag gjort med min nya ritplatta. Här är en bild iaf. Håll utkik på min flickr eller deviantart för mer.

lördag 8 januari 2011

Vinter



Sitter på mitt rum, grejar med lmao.nu, lyssnar på nån rysk radio-kanal (i hopp om att nysa upp några nyheter om soviet-unionen kanske?) och längtar sjukt mycket efter sommar. Den senaste var på tok för kort.

Men nu ska jag sova.

lördag 1 januari 2011

Gott nytt år!